Gå til hovedindhold

Greve Museums Venner

Greve Museums Venner fungerer som støtteforening for Greve Museum.

Indhold

Greve Museums Venner fungerer som en støtteforening for Greve Museums to museer i Greve Kommune; Greve Museum på Grevegård og for Mosede Fort, Danmark 1914-18.

Venneforeningen er organiseret som en selvstændig forening og således uafhængig af museets ledelse.

Foreningen blev stiftet ved en generalforsamling d. 28. februar 2007.

Foreningens formål er:

• at samle de mennesker, som interesserer sig for det arbejde, der udføres på Greve Museum.
    • at støtte museet i dets funktioner med indsamling, indkøb, bevaring og formidling.
    • at støtte museets placering i lokalsamfundet.
    • at formidle kontakt mellem lokale virksomheder/organisationer og Greve Museum.

Kontingentet pr. år er fastsat til 200 kr. pr. husstand og 500 kr. pr. virksomhed/organisation. Medlemskort sendes til foreningens medlemmer umiddelbart efter betalingsfrist.

Ønsker du at vide mere om foreningen, så kontakt formand Steen Rasmussen på tlf. 56 87 18 54 / e-mail: stevib@post12.tele.dk eller foreningens kasserer Kenneth Bengtson på tlf. 46 15 05 27 / e-mail: kenneth_bengtsson@mail.tele.dk.

Sidst opdateret: 13. august 2021