Gå til hovedindhold

Bestyrelse

Museet har en selvforvaltningsaftale med Greve Kommune, og museets bestyrelse har en forretningsorden og en kompetenceprofil.

Bestyrelse

Peter Kjær (formand)

Peter Kjær er prorektor på Roskilde Universitet

Asbjørn Hellum (næstformand)

Asbjørn Hellum er cand. mag. i historie og samfundsfag og tidligere Rigsarkivar og dermed leder af Statens Arkiver. Han har tidligere været formand for Sammenslutningen af Lokalarkiver og var i 2006 medstifter af Organisationen Danske Arkiver og var foreningens første formand.

Per Lund Sørensen

Per Lund Sørensen er medlem af byrådet for Venstre, hvor han er formand for Børn- og ungeudvalget og medlem af Kultur- og Fritidsudvalget. Han arbejder som vurderingschef i BRFkredit.

Niclas Bekker Poulsen

Niclas Bekker Poulsen er medlem af byrådet for Socialdemokraterne, hvor han er medlem af Kultur- og Fritidsudvalget samt Økonomiudvalget. Han arbejder som selvstændig med egen café i Tune.

Jakob Bigum Lundberg

Jakob Bigum Lundberg bor i Greve og er direktør i Næstved Kommune