Gå til hovedindhold
Onsdag i ulige uger

Håndarbejdscafé

Greve Museum indbyder til en række af håndarbejdscaféer.

Skønt broderi lavet i håndarbejscaféen, der finder sted hver anden uge

Tema for næste håndarbejdscafé

Til håndarbejdscaféerne deler vi vores viden om håndarbejde og forskellige teknikker. Hvis en har viden om et emne, som resten af holdet kan få gavn af, så holder vi et lille oplæg.            

Onsdag den 24. april vil farvedesigner Susana Skouborg give indsigt i, hvordan farverne blandes, har virkning på hinanden, og hvad det kan betyde i arbejdet med vores håndarbejde. Desuden dykker vi ned i, hvad der er kolde og varme farver, NCS koder samt brugen af farvevifte.

Hvad enten du strikker, broderer, hækler, orkerer eller noget helt femte, så tag dit håndarbejde med og få en hyggelig dag sammen med andre, der også elsker at være kreative.

Måske er du helt ny og har brug for hjælp til at slå masker op eller til at læse en opskrift. Det kan også være, at du allerede er i fuld gang. Måske er du færdig med et broderi, som du nu skal have monteret. Eller måske har du en idé, men mangler hjælp til at omsætte den til dit eget design.

I caféen vil det være muligt at få hjælp og gode råd af Jeannie Leth, som gennem et langt arbejdsliv har arbejdet som designer indenfor tekstil og håndarbejde.

Vi mødes onsdage kl. 11-14 i ulige uger.

Tilmelding: Der er ingen tilmelding til selve håndarbejdscaféen. 

Mad og drikke: Kaffe/te, kage og frokost kan købes i museets café til fordelagtige priser. Det er ikke tilladt at medbringe egen mad i cafeen. 

Entré: Det koster almindelig entré at deltage i håndarbejdscafé. Du kan med fordel købe et årskort første gang, du deltager. 

Se priser og åbningstider

Sidst opdateret: 11. april 2024