Mad og drikke
I cafeen serverer vi hjemmelavede frokostretter, hjemmebagte boller og kager, drikkevarer og selvfølgelig kaffe og te.
Menu
Museumsplatter kan bestilles til minimum 5 personer mindst 6 dage forud. Ring og bestil på tlf. 29604496 eller skriv til "bestilling@greve.dk".
Museumsplatte
Den grønne platte
Alle platter serveres med rugbrød/surdejsbrød og smør
Børn under 12 år er ½ pris
Gruppebesøg
Hvis I er en gruppe på mere end fem personer, der ønsker at bestille mad og drikke i museumscaféen, vil vi sætte pris på, at I melder jeres ankomst på forhånd. Så kan vi sørge for, at der er plads til jer, selvom caféen har andre gæster.
Nanna Madsen
Telefontid: Tirsdag-fredag kl. 9-15
Telefon: 29 60 44 96
E-mail: nama@greve.dk
Få økologiske smagsoplevelser på Greve Museum
Maden er tilberedt fra bunden med fokus på og respekt for det gode håndværk og den gode smag. Vi lægger stor vægt på økologiske kvalitetsprodukter, der er produceret efter principperne om fair trade, lokal forankring og bæredygtighed. Derfor har museumscaféen fået det økologiske spisemærke i guld.
Sæsonens råvarer på menuen
Menukortet følger årstidens variation og skifter af den grund fire gange årligt. Vi anvender råvarer efter sæson og gerne danske, hvor det er muligt. En del af grøntsagerne, krydderurter, frugt og bær er dyrket i museets egen køkkenhave. I køkkenhaven dyrkes de grøntsager og urter, der kunne findes i Danmark fra omkring 1600-tallet.
På museet er der mange traditioner, og det ses selvfølgelig også i caféen. På menukortet er der specielle tilbud til højtider og mærkedage - fx fastelavnsboller, varme hveder til store bededag, Mikkeldagssuppe i september og julebagværk op mod jul.
Madpakker
Du må gerne spise din madpakke i haven ved de opstillede borde og bænke, men du må ikke spise medbragt mad i museumscaféen eller på gårdspladsen.
Når vejret er godt, er det også muligt at få frokosten eller kaffen serveret udenfor.
Velkommen og velbekomme.