Gå til hovedindhold

Rundvisning i udstillingen "Faraway Nearby"

Museumsinspektør Anton Pihl viser rundt i udstillingen og fortæller om samarbejdet mellem fotokunstneren og Greve Museum.

Indhold

  Tag med på rundvisning i udstillingen, hvor museumsinspektør Anton Pihl vil fortælle om samarbejdet med Trine Søndergaard, og om hvordan museet gennem dette samarbejde er kommet til at få et nyt blik på sin egen samling og på de historiske tekstiler.

  Trine Søndergaard (f. 1972) er en internationalt anerkendt fotokunstner, der igennem to årtier har beriget den danske og internationale kunstscene igennem sit tyste og kraftfulde billedsprog. Søndergaard er kendt for nysgerrigt at udforske rumlig og menneskelig stilhed og stilstand i sine værker.

  I udstillingen på Greve Museum indgår 25 nye fotografiske værker, hvor Søndergaard forener sit fotografiske blik, museets historiske tekstiler og lokale unge mennesker, der har været modeller til de nye portrætter.

  Udstillingen viser, hvad der sker, når man frigiver historiske tekstiler og lader dem blive brugt i en ny kontekst. Det kan åbne for nye blikke og tolkninger af museumsgenstandes betydninger.

  Køb billet

  Sidst opdateret: 9. maj 2022