Gå til hovedindhold

Midsommerkoncert

Oplev Greve Harmoniorkester sammen med tenoren Thomas Koppel som solist, når der er musik og sommerstemning på Greve Museums hyggelige gårdsplads.

Greve Harmoniorkester og Thomas Koppel spiller på Greve Museum

Traditionen tro inviterer Greve Museum og Greve Harmoniorkester til midsommerkoncert i museets gård. Tenoren Thomas Koppel, som altid formår at skabe den helt rette stemning med sin optræden, vil igen i år medvirke som solist ved koncerten.

Musikken

Greve Harmoniorkester er et alsidigt harmoniorkester på ca. 40 musikere. Denne eftermiddag spiller de dygtige musikere melodier i den lettere genre, hvor publikum kan glæde sig til at opleve smuk sommerlig musik af danske og udenlandske komponister.

Dirigent: Grith Hansen-Schwartz

Koncerten begynder kl. 14 og varer cirka 1 – 1½ time.

Vejrguder

Vejrguderne er forhåbentlig på museets og musikernes side, men i tilfælde af regn vil det være nødvendigt at aflyse den udendørs koncert, da musikernes instrumenter ikke kan holde til det. Hold øje med museets hjemmeside, hvis der er tvivl om, hvorvidt koncerten kan gennemføres.

Køb billet på forhånd

Billetter til koncerten koster 100 kr. + gebyr på 3 kr. 

Vær opmærksom på, at du skal have gyldig billet for at få adgang til gårdspladsen. Billetter skal købes på forhånd for at undgå kø i billetsalget på dagen.

Praktiske oplysninger

Det er muligt at købe vin, øl, vand, kaffe og kage før og efter koncerten.

Da der kan være rift om parkeringspladserne på denne dag, så opfordrer vi til, at man kommer i god tid - og tag gerne cyklen, hvis det er muligt. 

Sidst opdateret: 31. maj 2023